Saturday, October 5, 2013

Kaikki huomio Suomen harjoittamalle ihmisoikeuksia, sanan- ja ilmaisuvapautta rajoittavalle natsismikommmunismille: Kaikki hailaamaan eduskuntaan ja eduskunnan portaille. Viesti kiirii halki euroopan

Kaikki huomio Suomen harjoittamalle ihmisoikeuksia, sanan- ja ilmaisuvapautta rajoittavalle natsismikommmunismille ( Eero Heinäluoma + Timo Soini-yhteistyö): Kaikki hailaamaan eduskuntaan ja eduskunnan portaille. Viesti kiirii halki euroopan

Suomalainen julkisesti heilaava ihmisoikeusaktivisti, ei siis mikään punaprovokaatorien esim. eduskunnan punikkimafian eero heinäluoman, juttu urpilaisen ymv:ien mediassa markkinoima natsi vaan aito tamperelainen mustan huumorin pläjäys ja kansakunnan asiamies Seppo Lehto on esittänyt mm. seuraavissa mistä on kyse: 

http://tuomionpurku.blogspot.com

http://sananvapaustuomio.blogspot.com 
http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com ja 
http://eit-tuomio.blogspot.com kertovat lisää suomalaisesta oikeusmurhakultista 

Seppo Lehto demlajuristien virkarikosten ja eduskunnan säätämien mielivallan uhri

Ottakaamme mallia Kanadasta ja USA:sta sananvapauden suhteen. Kanada poisti kesäkuussa 2013 kansankiihotuslainsäädännön laeistaan. Siitä James Hirvisaari otti puheessaan maininnan 1.10.2013
------------------------------------------------

293. Sananvapaus ja rikoslaki 

http://jameshirvisaari.com/ (kopiolähde)


Arvoisa puhemies!

Näissä lakiehdotuksissa on osaltaan kyse rikoslain viilaamisesta sananvapautta korostavaan suuntaan. Suomessahan sananvapautta on liiaksi rajoitettu erilaisin kurinpitotoimin, mistä Euroopan ihmisoikeustuomioistuin onkin useasti ja ihan aiheesta Suomea huomauttanut. Nyt ollaan siis EIT:n painostuksesta tekemässä lakiin pientä hienosäätöä, ja hyvä niin.

Arvoisa puhemies!
Suomi ei ole mikään sananvapauden mallimaa. Päinvastoin, sananvapautta rajoitetaan edelleen ankarasti ja jopa vankeusrangaistuksen uhalla. Raiskaukseen syyllistynyt henkilö pääsee pahimmillaan jopa pelkästään ehdonalaisella, mutta esimerkiksi Tampereella sananvapautta laveasti harjoittanut henkilö tuomittiin
2 vuoden 5 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen ja sen lisäksi aivan hillittömän järjettömiin korvauksiin muka henkisten kärsimysten tuottamisesta tuomitsijoilleen. Siis kenelle? Syyttäjille ja tuomareille, joita kyseinen kansantaiteilija oli lahjakkaan värikkääseen tyyliinsä kohtalostaan kritisoinut!
Arvoisa puhemies!
Raiskauksesta ehdollista, sanoista vankeutta! Onko tämä yleisen oikeustajun mukaista? No, ei hyvää päivää ole! Kyseisen kansantaiteilijan kohdalla on mielestäni puhuttava oikeusmurhasta, ja sellaisia erityisesti Valtakunnansyyttäjänvirastossa jatkuvasti tehtaillaan sen varjolla, että rikoslaki tällä hetkellä kriminalisoi jopa mielipiteet ja tulkinta on sen tähden helposti mielivaltaista. Väitän, että oikeuslaitoksemme on siltä osin poliittisesti korruptoitunut ja sen moraalinen selkäranka on vakavasti hapertunut. Perustuslain laillisuusperiaate on todella kovilla.
Ihmisoikeustuomioistuimen mielestä vankeusrangaistusta pitäisi soveltaa ainoastaan äärimmäisen poikkeuksellisissa tilanteissa. Sen mukaan yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisen ja kunnianloukkauksen rangaistusuhkana pitäisi olla sakko eikä vankeus, kuten puheenjohtajamme äsken ilmaisikin.
Hallituksen esitys sisältää rangaistavuutta rajoittavia säädöksiä tilanteen korjaamiseksi järkevämmäksi. Suunta on oikea, sillä onhan EIT antanut Suomelle lukuisia langettavia tuomioita. Suomen on katsottu loukanneen Euroopan ihmisoikeussopimuksen sananvapautta turvaavaa 10 artiklaa. Nyt EIT:n oikeuskäytäntö viimeinkin huomioidaan, mutta mielestäni ei vieläkään läheskään riittävästi.
Arvoisa puhemies!
Vastaus sananvapautta rajoittavan lainsäädännön ongelmiin on kuitenkin olemassa! Kummeli-tv-sarjaa mukaillen oikea vastaus on - Kanada. Kanadassa oli varsin epämääräinen, ongelmallinen ja sekava ihmisoikeuslaki, joka merkittävästi rajoitti kansalaisen oikeutta sananvapauteen. Tökeröä lakia käytettiin merkittävässä määrin keppihevosena erilaisiin ajojahteihin. Alun perin Kanadan vihapuhepykälän oli tarkoitus toimia vähemmistöjen kilpenä, mutta huonosti kirjoitettua pykälää alettiin käyttää poliittisena lyömäaseena ja miekkana omia kansalaisia vastaan. Kuulostaako tutulta? Eli tasan tarkkaan niin kuin täällä Suomessa jatkuvasti tapahtuu. Kanadassa väärinkäyttötapaukset saivat runsaasti julkisuutta, ja lopulta parlamentti päätyi maalaisjärjen mukaiseen ratkaisuun, jonka senaatti vahvisti, lopetti sensuurin ja kumosi kyseisen pykälän tämän vuoden kesäkuussa.
Ehkä sananvapautta koskevassa lainsäädännössä voitaisiin jatkossa ottaakin mallia Kanadasta ja säästyä EIT:n langettavilta päätöksiltä, jotka uhkaavat rapauttaa kansainvälistä mainettamme oikeusvaltiona ja sotivat rankasti yleistä oikeustajua vastaan murentaen ihmisten uskoa yhteiskunnan oikeudenmukaisuuteen. Valitettavasti Suomessakin eräät poliittiset tahot haluavat sumeilematta käyttää ihan mitä tahansa keinoja kilpailijoiden vaientamiseen. Likaista peliä, sanon minä! Haluammeko todella elää maassa, jossa toisinajattelijat yritetään vaientaa väkisin niin sanotun "vihapuheen" hyvin epämääräisellä leimalla, kun vihapuheeksi halutaan määritellä melkein mikä tahansa kritiikki ja esimerkiksi maahanmuuton todellisiin ongelmiin ja uhkiin tarttuminen - selvällä suomen kielellä?
Arvoisa puhemies!
Suomessa vankeusuhka sisältyy edelleen useisiin rikoslain kohtiin, joissa rajoitetaan ilmaisuvapautta. Lakivaliokunnan kuulemat viestinnän asiantuntijat ovat olleet sitä mieltä, että yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisen ja kunnianloukkauksen seuraamuksena ei pidä olla vankeusrangaistus törkeässäkään tekomuodossa, ja itse olen samoilla linjoilla.
Vaikka eduskunta on nyt kääntämässä ruoria piirun verran oikeaan eli sananvapauden suuntaan, on harmillista, ettei valiokunnan kantti riittänyt rohkeampaan linjanvetoon.


----------------------------------------------

Seppo Lehdon protestointia viranomaisten mielivaltaa ja eduskunnan säätämiä demlajuristien hiomia yhdenvertaisuuttamme alkuperäkansana rikkovia lakeja vastaan on seurattu ympäri maailmaa kuluneen viikon aikana: Kaikissa EU-maissa, myös pohjoismaissa, Israelissa ja oheinen uutiskopio / uutislinkki Kreikasta

-----------------

http://www.enikos.gr/international/179630,Apopemf8hke_voyleyths_gia_nazistiko_xair.html

----------------------------------------------------------

Αποπέμφθηκε βουλευτής για ναζιστικό χαιρετισμό

Πρώτη καταχώρηση: 04/10/2013 - 19:53
Τελευταία δημοσίευση: 04/10/2013 19:53Διεθνή
Αποπέμφθηκε βουλευτής για ναζιστικό χαιρετισμό
Αποπέμφθηκε βουλευτής για ναζιστικό χαιρετισμό

Το ακροδεξιό Κόμμα των Φινλανδών απέπεμψε βουλευτή του που φωτογράφισε τον ναζιστικό χαιρετισμό φίλου του μέσα στο κοινοβούλιο.
Το αντιευρωπαϊκό, ακροδεξιό κόμμα των Φινλανδών αποφάσισε σήμερα να αποπέμψει από τις τάξεις του τον βουλευτή Τζέιμς Χιρβισάρι επειδή φωτογράφισε μέσα στο κοινοβούλιο έναν φίλο του που χαιρετούσε ναζιστικά.
Ο Χιρβισάρι, επιφανές μέλος του κόμματος το οποίο εκμεταλλεύτηκε την οργή των Φινλανδών για τα δάνεια προς τις χώρες της ευρωζώνης που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα για να αυξήσει τη δημοτικότητά του, είχε προσκαλέσει τον φίλο του, τον Σέπο Λέτο, στο κοινοβούλιο την περασμένη Παρασκευή και τον φωτογράφισε να απευθύνει ναζιστικό χαιρετισμό.
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο μπλογκ του Λέτο ο οποίος είναι γνωστός επειδή δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο αυτού του είδους.
Σύμφωνα με την γραμματέα του Κόμματος των Φινλανδών, Ριίκα Σλούνγκα-Πουτσάλο, η απόφαση για την αποπομπή του Χιρβισάρι ήταν ομόφωνη, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του κόμματος.

------------------------------------------------------------------------

Aiheesta lisää mm heilausvittuiluina ja heilaustulkinnoista http://eurovaalihuumoria.blogspot.com

----------------------------------------------

http://huomiota-sananvapaustuomiolle.blogspot.fi/

---------------------------------------------------------